ANTIEK & BROCANTE

Met bijna 40 jaar ervaring in de brocante wereld zijn wij ook een grote speler op het gebied van stoere en landelijke decoratie, zinken tuin decoratie, meubelen en decoratie uit india, nepal en indonesie.

Iedere week komt er brocante binnen uit heel Europa zoals Zweden, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Hongarije, Tsjechie, Roemenie, Belgie en uit Oekraine.

Doordat wij alles in eigen hand houden zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. Onze inkopers zijn wekelijks op pad om de leukste items in te kopen waardoor onze voorraad snel wisselt. Het is dan ook niet mogelijk om alles wat wij op voorraad hebben op de website actueel te houden. U bent altijd welkom om ons een bezoek te brengen in onze showroom van ruim 3000 m2.

Wij hebben een beperkte webwinkel die de komende tijd iedere dag aangevuld gaat worden met unieke items. Heeft u een vraag over een item wat wel op de site staat en niet in de winkel horen wij het graag en gaan wij U zo snel mogelijk alle informatie over het desbetreffende product toesturen.

Onze producten

Be Unique, Be Different

Doordat al onze producten oud, vintage, brocante of gerestyled zijn is het ook goed voor ons milieu. Wij geven alle items een tweede kans om weer te shinen in een interieur. Mochten wij het item wat u zoekt niet hebben staan gaan wij op pad om deze alsnog voor u te kunnen verzorgen binnen ons grote wereldwijde netwerk.

WIE ZIJN WIJ

Jan van der Vlist reist door heel Europa om leuke items te vinden, dat kan variëren van 1 broodplank tot een complete trailer vol met bierbanken. Doordat hij iedere week op pad is hebben wij ook iedere week nieuwe handel binnen.

John Steenbergen is van de afdeling verkoop van zowel binnen als buitenlandse klanten. Zodra er nieuwe artikelen binnen komen zet hij ze op de foto en stuurt ze naar zijn klanten. Omdat hij precies weet wie er wat zoekt, en in welk land er vraag naar is, gaat er al veel de deur uit voor dat het in de showroom kan worden opgesteld.

Tomasz Zgolak is hoofd van de afdeling logistiek en zorgt dat alle items goed verpakt worden en kunnen worden verzonden en ingeladen. Tevens zorgt hij er voor dat alles keurig opgesteld wordt in onze showroom.

Jan de Rijk zorgt er voor dat alle bestelde artikelen in Nederland en de rest van Europa netjes worden geleverd.

Bianca van der Vlist houdt zich bezig met de inkoop in Azie, administratie en verkoop.

Wij nodigen U uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, een afspraak maken is niet nodig tijdens de openingstijden van ma-vr van 08.00-17.00. Buiten deze openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken.

U bent bij ons van harte welkom voor een enkel item of een volledige inrichting van een winkel, horeca gelegenheid, kantoor.

NEEM EEN KIJKJE BIJ ONS BINNEN